Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam serdecznie,
Nazywam sie Victoria Anderson i pochodzę z Winkulii. Z tego co wiem i słyszałam to wszyscy obywatele Winkulii znajdują tutaj swój dom, a więc jestem i ja
Vicky
Witaj na naszych ziemiach Vicky! Jesteś tutaj zawsze mile widziana!
z łaski Asów i Wanów, Imperator Batawii, Król Winkulii, Arcyksiąże Heimlandu, Wielki Książe Suomilandzki, Książe Lwigrodzki etc. etc.
Witam serdecznie Imperatora miło mi że Imperator mnie przyjął na ziemię Batawii.
Vicky
Jakbym mógł nie przyjąć jaśnie panny?
z łaski Asów i Wanów, Imperator Batawii, Król Winkulii, Arcyksiąże Heimlandu, Wielki Książe Suomilandzki, Książe Lwigrodzki etc. etc.
Drogi Imperatorze, zawsze znajdzie się jakaś przyczyna piękna ta Batawia. A czym mogłaby się zająć tak skromna dziewczyna jak ja?
Vicky
A kim chciałabyś zostać?
Ciof obywatelce! Ja bym proponował cokolwiek do roboty. Swoją drogą nikt już dawno nie spisywał historii Batawii.
(-) Z łaski Allaha Księżniczka Celestia, Social Flash vel Fiodor Swirydiuk
"Kuce całego mikroświata, łączcie się!" - Akrypa Rabotowicz
Ale wątpię że waść panna zna historię Bat.
Drogi Imperatorze,
Raczej nie historia gdyż nie do końca znam. Lepiej gdyby zajął się nią ktoś bardziej doświadczony ode mnie. A nie wiem. Może Imperator ma jakieś propozycje?
Vicky
Wojsko, Polityka, Gospodarka, Administracja.
Może Administracja?
Vicky
Jaki region pannę interesuje?
Jaki region mi Imperator wyznaczy.
Vicky
Kucykfeld! xDDD
(-) Z łaski Allaha Księżniczka Celestia, Social Flash vel Fiodor Swirydiuk
"Kuce całego mikroświata, łączcie się!" - Akrypa Rabotowicz
Strony: 1