Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam wszystkich
Witam serdecznie. Może pan coś o sobie nam opowie.
z łaski Asów i Wanów, Imperator Batawii, Król Winkulii, Arcyksiąże Heimlandu, Wielki Książe Suomilandzki, Książe Lwigrodzki etc. etc.
Jestem Jan, nie jestem aktualnie obywatelem żadnego państwa vświata ale tutaj mam nadzieje na dłuższy pobyt. Nie chcę zajmować się polityką. Raczej zajmę się własnym biznesem
Rozumiem. Mógłby się pan zająć gospodarką.
z łaski Asów i Wanów, Imperator Batawii, Król Winkulii, Arcyksiąże Heimlandu, Wielki Książe Suomilandzki, Książe Lwigrodzki etc. etc.
Myślę, że narazie przydałaby się dobra reklama kraju by zachęcić ludzi do zamieszkania
To też dobry plan.
A jakie Pan ma plany?
Aktualnie napisać konstytucje i rozwinąć podstawowe akty prawne w Batawii, mój Brat Józef nawiązuje współpracę z innymi państwami.
Życzę powodzenia
Dziękuję.
Witamy w Batawii!
Carewicz Imperium
Dyrektor Imperialnych Służb Bezpieczeństwa, Feldmarszałek Sił Lądowych
Kanclerz Imperium Batawskiego
Członek Imperialnej Partii Narodowej
z rodu von Heinstchel
Strony: 1